Valentin nap? Mi értelme is van? Van egyáltalán bármi?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az, hogy a Valentin nap egyre nagyobb divat, azt nem vitathatjuk. Hogy szeretjük, vagy sem, az már egy másik kérdés. Hogy teszünk-e valamit ezen a napon, vagy sem, az pedig mindenkinek a magánügye.

Egy biztos, hogy valakit szeretni, valakit megölelni, valakinek örömet okozni rendkívüli érzés. Tudni, hogy van valaki, aki felé a legszebb érzéseinket sugározhatjuk és fogadtatásra talál kivételes és soha nem megszokottá váló rutin.

A Valentin nappal akkor van gond, ha ez az egyetlen nap az évben, vagy a kevesek egyike, amikor ezt kimutatjuk. Amikor egy sablonos ünneppé válik, amikor egy kötelezően kipipálandó eseménnyé, amikor az egész éves figyelmetlenségünket, lapos viszonyulásunkat akarjuk bepótolni.

Valentin-nap

Azok, akik ellenzik, akik utálják bizonyára valami rossz élményen vannak túl, vagy úgy gondolják, hogy nem ülnek fel trendekre, nem vonulnak együtt az általuk csordának tartott tömeggel.

Csak azért így viszonyulni a Valentin naphoz, mert nem túl régi a hagyománya itthon, mert ez valami újabb „amerikai hülyeség”, mert a csapból is az folyik, hogy Valentin napra vegyél ezt, vagy azt, nem a lényeg megfigyeléséből, hanem rossz korábbi emlékekből táplálkozik.

A Valentin nap egy nap az évben, amikor ugyanúgy kell szeretnünk, ugyanúgy kell sugároznunk a párunk felé, mint máskor. Azzal a különbséggel, hogy most ismét, kis ajándékkal, virággal vagy aprósággal nyomatékosítjuk mindazt, amit egész évben is teszünk! Szeretjük a párunkat!

Nem érdemes bosszankodnunk egyetlen napon sem. Nem érdemes méltatlankodnunk, hiogy így a Valentin nap meg úgy. Éljünk meg minden napot, órát, percet úgy, hogy öröm legyen. Legyen a Valentin nap is ilyen. :-)

És ha valakit szeretsz, akkor minden nap mutasd ki neki. Egy virág, egy szokásosnál is nagyobb dicséret, bók, egy hosszabb ölelés, vagy bármi megteszi!

És ha azt szeretnéd, hogy sokáig legyen az, akit szeretsz, ajándékozz neki bátran egy hosszabb, jobb és egészségesebb életet!

A Testszerviz program az, ami segít abban, hogy helyes életmódot alakítsunk ki!

Ez a lehető legjobb ajándék!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT ITT!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket