Zrínyi kirohanása a vírus ellen

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Na most eljött az idő, hogy életmódot válts. Ez ma már nem egy jópofa, vagy lehetséges variáció. Nem az a kérdés, hogy igen, vagy sem, hanem az, hogy időben vagy-e még.

A járvánnyal kapcsolatos statisztikák azt mutatják, hogy krónikus betegek és nagyon idős emberek az elsőszámú célpontjai a koronavírusnak.

Cukorbetegség, vérnyomás problémák, szív és érrendszeri megbetegedések, autoimmun betegségek a legtöbbet emlegetett „alapbetegségek”, melyek jelentősen növelik a vírus általi súlyos tünetek kialakulásának esélyét.

Ma már nem kedv kérdése, hogy rendbe hozzuk-e a testünket. Egyszerűen a hosszútávú túlélésünk záloga lett.

Nem véletlen, hogy a „nyugatias világban” végzi ez a szemmel nem látható kis részecske a legnagyobb pusztítást. A „fejlett társadalmakban” futótűz szerűen okoz súlyos állapotokat, pánikot és rettegést, hogy megbetegedhetünk.

Nem kell ennek így lennie.

Egy egészséges ember, aki helyesen táplálkozik, mozog, regenerálódik, szóval teste dinamikus egyensúlyban van, képes ellenállni ezeknek a támadásoknak. A szervezet védekező rendszere egyenes arányban van a testi állapottal.

Minél jobban vagyunk, annál jobban tudunk védekezni. Egy járvány idején egyáltalán nem mindegy, hogy a szervezet mennyire felkészült. A jövőre vonatkozóan sem mindegy, hogy milyen állapotban vagyunk.

Neked van lehetőséged arra, hogy változtass az állapotodon. Semmilyen gazdasági csomag, semmilyen újabb vakcina, oltás nem véd meg a jövőben várható járványoktól.

Az, hogy most rendbe szeded magad, akár a félelem vezérel, akár más, az teljesen józan lépés. Nem lehet egy életet rettegésben és állandó védekezésben leélni.

Illetve lehet, de nem annyira érdemes.

Vedd a sorsod a saját kezedbe!

És ha megteszed, azt fogod látni, hogy sokkal jobban érzed majd magad. A bizonytalanságtól, a várakozástól, hogy mi lesz, nincs rosszabb!

Zrínyi sem azért rohant ki a katonáival a várból, mert meg akart halni. Hanem azért, mert megőrjítette, hogy nem tud okozó lenni a helyzeten a várában „kuksolva”.

Na ettől még az életveszélyes akció is jobb, mint várakozni, és teljesen a körülmények hatása alatt lenni.

Legyél te is okozó a saját sorsod felett! Legyél te is vírusirtó!

Segítségért klikk ide!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket