Téli sült zöldségek

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók:

  • Lilahagyma, fokhagyma, sárgarépa, zeller, angol zeller (halványító zeller), gyökér, karalábé, cékla, sütőtök.
  • extra szűz oliva olaj
  • tárkony, bazsalikom – frissen a legjobb, de lehet szárított is

Elkészítés:

Minden zöldségből nagyjából 1:1 arányban válogassunk. Hámozzuk meg őket (kivéve a halványító zellert) és vágjuk fel őket megközelítőleg azonos méretűre (2-3 centis kockákra, vagy háromszögekre).

Locsoljuk meg olivaolajjal, sózzuk, fűszerezzük és 180 fokon 25 perc alatt készre sütjük. ( Jó tanács! Amennyiben szárított fűszert használunk azt a nyers zöldségekre tegyük sütés előtt, ha frisset, akkor a sütést befejezve a sütőből kivéve, még melegen keverjük hozzá.

Tipp!

  • A sütőtököt , mivel nagyon gyorsan megpuhul és nem akarjuk ,hogy pépes legyen ezért az utolsó 10 percben tegyük hozzá a már félig, háromnegyedig megsült zöldségeinkhez.
  • Másnap kiváló sült-zöldség saláta, amelyet balzsamecettel meglocsolva tehetünk még ízletesebbé.

 

Jó étvágyat a finomsághoz!

Káprázatos FŐÉTELEK találhatók ITT!

Narancsos kacsamell omlósan


Bámulatos receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás