Zöldalmás-túrós felfújt

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Hozzávalók:

  • 1 nagy zöldalma
  • 1 kisdoboz tehentúró 250.gr
  • 2 tojás
  • 1 kis marék áfonya
  • őrölt fahéj
  • 1kk sütőpor

Elkészítés:

A tojásokat külön választjuk, fehérjét kemény habbá verjük.

Sárgáját a túróval összekeverjük és xilittel édesitjük.

Hozzádjuk a sütőport, óvatosan összeforgatjuk a fehérjével. Hőállo tálba helyezzuk és almaszeleteket szurunk sűrün egymás mellé.

Megszorjuk a marek áfonyával es a fahéjjal.

Előmelegített sütőbe 180 fokon addig sütjük míg szépen megbarnul a teteje.

Ajánlatos nagy adagot készíteni, mert nagyon finom.

JÓ ÉTVÁGYAT!

Remek diétás sütik várnak rád itt!


 

Így fest a zöldalmás - túrós felfújt Rubos Anita konyhájából! Köszönjük a képeket! 

 

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket