2018, amikor az Újévi fogadalmad működni fog!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!     

 


 

Miért nem működnek a fogadalmak? – Tudd, meg hogy miért nem! Aztán tudd meg, hogyan igen!

 

Az emberek életük folyamán többször is fogadalmakat tesznek. Le fogok fogyni, mozogni fogok, egészségesebben élek majd, leszokom erről, leszokom arról. Nem jövök ki a sodromból, kedves leszek mindenkivel, majd mostantól nem halogatom a dolgaimat és ehhez hasonlók.

Biztosan számos olvasó hozott már ilyen döntéseket, majd azt vette észre, hogy valamiért nem sikerült. Minél többször nem sikerül, annál kevésbé hiszi el a következőnél, hogy az majd bejön, meg tudja csinálni. Egy idő után már meg sem próbálja.

Ügyfeleink jelentős része az első beszélgetésnél elmondja, hogy számos diétán van túl, számos életmód programot elkezdett, számos fogyókúrába belebukott.

Kicsit kétkedőek, amikor elmondom, hogy a Testszerviz életmód program tényleg működik, nem kell szenvedni, nem kell 180 fokos fordulat és az eredmény tartós lesz.

Aztán belevágnak, „na jó, ezt még megpróbálom” és csodák csodájára eredmények vannak, boldogan jelentik, hogy ez tényleg működik.

Számba vettem, hogy miért nem működnek a fogadalmak és miért működik velünk együtt. Mi a különbség?

Az első ok:

A fogadalmakat rendszerint valami alkalomhoz, időponthoz kötik az emberek. Újév első napja, majd a szülinapom után fogyózom, van még egy családi összejövetel és azt követően elkezdem, hiszen ott nagy evés-ivás lesz.

A legjobban akkor motivált az ember, amikor éppen meghozza a döntést. A következő napon már csak 70%-os az elszántság, a 2-3. napon 50-30%, a negyedik napon meg konkrétan semennyi. Újabb időpont, újabb időtologatás.

Nálunk az ügyfél az bevezető konzultáción eldönti, hogy akarja-e és nem napok múlva kezdi, hanem azonnal. Már is cselekszik és kezdi. Ez egy nagy plusz pont!

A második ok:

Addig rendben is van, hogy megszületik az elhatározás. De milyen módszert válasszak? Ismerek egy sereg pl fogyókúrát, de melyik is lesz jó? Úgy kell eldönteni, hogy kevés róla az ismeret, nem tudja hogyan és miért működik. Nincs tisztában az ember a teste működésével, szóval nincs teljes megértése a programról.

Nehéz úgy csinálni valamit, hogy az ember nem érti egészen. Aztán minden ismerős véleményezi, elmondja, hogy jó jó, de a másik sokkal jobb, hallottam már róla, hogy valaki látott olyan embert, aki csinálta és szuper.

A Testszerviz szolgáltatás lényege a működő módszer mellett, hogy tanítjuk az ügyfeleinket. Megértik a módszert, azt, hogy mit csinálunk és miért. Nem utasításokat kap, hanem vele együtt csapatmunkában visszük végig a programot. Tudást szerez!

A harmadik ok:

A fogadalmat tevő bátorító szón kívül ritkán kap valódi segítséget az elhatározás véghez viteléhez. Kérdéseivel nincs hová fordulnia, az önkontrollja nem mindig elég, így szüksége lenne még egy kis segítségre, irányításra.

Egy életmód program kialakítása során felmerülhet rengeteg kérdés. A panel programok nem veszik figyelembe a test egyedi igényeit, azt hogy minden testnek másra van szüksége.

Mi állandóan készek vagyunk segíteni, személyre szabottan dolgozunk, és ha kell szelíden visszatérítjük a megfelelő útra az „eltévedt” partnerünket. Mindezt odafigyeléssel és szeretettel tesszük.

A negyedik ok:

Sokszor azt tapasztaljuk, hogy egy fogyókúra program jelentős odafigyelést, energiát, extra időt és beszerző körutakat is tartalmaz. A diéták szigorú szabályokat írnak elő, vagy egyoldalú étkezést, vagy tiltják a számunkra oly finom dolgokat. Szóval macerásak lehetnek és sokszor spártai viselkedést várnak el.

Semmi olyat nem szabad csinálni, amivel az ember nem érzi jól magát. Ha azt érzi, hogy meg kell magát erőszakolni, hogy sikerüljön, akkor rossz úton jár.

Ha kell, lépésről lépésre, fokozatosan kell betenni a változtatást úgy, hogy a mindennapok ritmusába beleférjen, olyan dolgokat kell pl vásárolni, ami egyébként is ott van karnyújtásnyi távolságban. Ne kelljen extra időt kiszakítani a zsúfolt napból.

Összefoglalva:

Ha elhatározta, hogy változtatni akar, azonnal kezdjen hozzá, nincs jobb pillanat, mint a most!

A végrehajtás alatt folyamatosan tanulja meg, hogy mi hogyan és miért működik! Kérdezzen, és legyen kitől kérdezni!

Akarjon segítséget, olyan partnert, aki bármikor ott van, támogat és segít, mindezt kompetensen teszi, kifejezetten az Ön igényeire szabva.

Csinálja könnyedén, lépésről lépésre, legyen a dolog könnyed ugyanakkor eredményes. Ne akarjon túl magasat ugrani elsőre. Fokozatosságot!

Ezzel tulajdonképpen össze is foglaltam a módszerünk mellett általunk képviselt filozófiát.

Ügyfeleink ezért sikeresek, a program ezért rendkívül hatékony.

Ez nem fogyókúra! A test fizikai egyensúlyának helyreállítása, ideális test létrehozása.

Melléktermék a fogyás! És nem mellékes termék!

 


 

Akarjon Ön is ideális testet, ideális fizikai állapotot! Megérdemli!

Tudja meg, hogy mit tehet saját magáért!

Jelentkezzen most!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket