A fehérjeporok Ferrarija

Triplex fehérjepor – csokis, kókuszos, vaníliás, áfonyás

Egyre nagyobb divat manapság a fehérjepor fogyasztás. Univerzális megoldásnak tűnik sportolóknak, versenyzőknek, azoknak, akik gyorsan szeretnének fehérje utánpótláshoz jutni, ugyanakkor nem szeretik a húst. Vagy azoknak, akik egyáltalán nem esznek állati fehérjét.

Számos változatot találunk a piacon, és mindegyik azt állítja, hogy a „legjobb minőségű”, a „legjobb felszívódású”, a „legtisztább” és így tovább.

Mielőtt fehérjeport választunk turmixhoz, vagy a napi étkezés kiegészítéseként, jól meg kellene néznünk a dobozt, hogy mi is van benne. Szója, tejfehérje, tojásfehérje, növényi fehérje, ízfokozó, cukor, állományjavító, tartósítószer és társaik.

A Testszerviznél számos fehérjeport megvizsgáltunk. Olyat kerestünk, amit bárkinek, BÁRKINEK tudunk jó szívvel ajánlani és megfelel mindenféle elvárásnak, és jó íze van.

Ezért az általunk választott fehérjepor nem tartalmazhat szóját, laktózt, cukrot, tojást, allergéneket, ízfokozót, hozzáadott színezéket, mesterséges anyagokat.

A válogatást a TRIPLEX fehérjepor nyerte. 3 féle növényi fehérjét tartalmaz – kendermag, rizs és borsó fehérjék hármasa, a legmagasabb biológiai érték elérése érdekében. Valamennyi esszenciális aminosavat tartalmazza, remek a felszívódása és hasznosulása.

Glutén-, laktóz-, tojás-, szója-, állati eredetű összetevő és GMO-mentes.

Vegánok és vegetáriánusok számára is tökéletes.

100% természetesség: nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges édesítőszert, színezéket vagy egyéb adalékanyagot, stevia édesítéssel.

És most jön az, amit ügyfeleink, vásárlóink nagyon értékelnek: csokoládés, vaníliás, kókuszos és áfonyás ízesítéssel készültek!

A Testszerviz a Triplex fehérjeporok mellett tette le a voksát! Tedd le te is!

A Triplex fehérjeport itt találod!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket