Bemutatjuk a Kulcs a stresszoldáshoz című könyvünk szerzőjét

Megjelent új könyvünk - KULCS A STRESSZOLDÁSHOZ!

Rendeld meg elővásárlási kedvezménnyel itt!

Kulcs a stresszoldához

Kricsfalvi Péter belgyógyász, reumatológus szakorvos, egészségügyi menedzser. Közel 50 éve gyógyít, volt kórházi osztályvezető főorvos, magánklinika igazgató.

A gyógyítás szerves részének tekinti a megelőzést, és kiemelten fontosnak a holisztikus szemléletű egészségpolitikát, gyakorlatot.

Ezért vállalt szerepet megelőzésért felelős miniszteri biztosként és a Nemzeti Egészségvédelmi Intézet igazgatójaként, majd sok éven át egy egészségpénztár vezetőjeként a minél jobb szakpolitikák, az irányítás, gyakorlat megvalósításában.

Az utóbbi években három fogyatékos gyerekeket és felnőtteket ellátó intézményben segítette a szociális ellátórendszer munkáját és az ott élők jobb életminőségét.

15 évvel ezelőtt jelent meg első könyve a stresszről, mely sokezer példányban kelt el, és nagy népszerűségnek örvendett.

E könyvek megírására az késztette, hogy munkája során felismerte, hogy nem a betegséget, hanem az egész embert kell és lehet csak gyógyítani, figyelembe véve a testi mellett a szellemi, lelki és szociális tényezőket is.

TEKINTSD MEG LEGÚJABB KÖNYVÉT, KULCS A STRESSZOLDÁSHOZ CÍMMEL!

Kulcs a stresszoldáshoz

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket