A Green Icon® kapszula bemutatkozik

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A Testszerviz Prémium webáruház új terméke a Green Icon®, ami a Super Greens 90 kapszulát tartalmazó szupertáplálék készítménye.

A készítmény óriási előnye, hogy nem a vitaminok és ásványi anyagok, nyomelemek iparilag előállított formáját tartalmazza, hanem számos szuperélelmiszernek tekinthető valódi növényből származó magas tápanyagsűrűségű kivonatból készült.

Melyek ezek a magas tápanyagtartalmú növényi összetevők, koncentrált zöldségek és gyümölcsök?

Az összetevők között találjuk a Chlorella algát és a vörös pálmamoszatot, ezért a készítmény természetes jódtartalma segíti a pajzsmirigyünk működését.

Mivel van benne lucernapor, petrezselyemzöldje por és céklapor is, sok benne a kálium, magnézium és sokféle nyomelem is, amik jótékonyan hatnak az idegekre, a szív- és érrendszerre.

A kapszulákban található csipkebogyó és acerola kivonat miatt ez a készítmény kiemelkedően sok C-vitamintartalommal lát el minket.

A készítményben található étkezési sörélesztő nagyon jó B-vitaminforrás.

Mivel a fentieken kívül van benne még brokkolipor és más káposztafélepor is, így a kapszulába zárt, ezekben levő tápanyagok jótékonyan segítik a májunk munkáját és támogatják a hormonrendszerünket is.

Mivel az immunrendszerünk hatékonysága függ a bevitt tápanyagok vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemtartalmától, így ez a készítmény a fentieken kívül segíti a szervezet immunműködését is.

Így bátran ajánlható mindenkinek a kiváló Super Greens Green Icon® termék, ami most akciós áron elérhető a Testszerviz Prémium webáruházban.

ITT KAPHATÓ!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket