Kinek ajánlott a Vidd Magaddal Testszerviz Zöldturmix

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Green Symbol - Testszerviz "Vidd Magaddal" Zöldturmix egy csúcsminőségű, lassan felszívódó, tápanyagokban dús, növényi alapú, őrlemény mix, amely prémium minőségú, natúr fodros kelspenótsárgarépacsipkebogyó hús, és zöldalma felhasználásával készül.

Por állagának köszönhetően bárhová magaddal tudod vinni, ezért elég fogyasztás előtt elkészíteni a turmixot.

Gazdag folsavban, szelénben, vasban és B12-virtaminban, számos könnyev felszívódó vitamin, ásványi só és fitotápanyag forrása.

Mint természetes növényi étrend-kiegészítőket, a szuperélelmiszereket folyamatosan érdemes fogyasztani, és mindennapi étkezésünk részévé tenni. Ezzel biztosíthatjuk szervezetünk számára a szükséges ásványi anyagok és vitaminok folyamatos bevitelét.

Kiszerelés: 250g

Kinek, és miért ajánljuk?

  • Az egészséges életmód híveinek! - Por állaga megkönnyíti a felhasználását.
  • A rendszeresen sportolóknak. - A megnövekedett tápanyagszükséglet kompenzálására.
  • A betegségen átesett szervezetnek. - Erősítő hatás.
  • Fogyni vágyóknak. - Rosttartalma eltelít, felpörgeti az anyagcserét.
  • Krónikus kimerültség ellen. - Hosszú távú energizáló hatás.
  • Méregtelenítő kúra részeként.
  • Magas KÁLIUM tartalom!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS MEGRENDELÉS ITT!

Összetevők:

Fodros kel por (Green cabbage powder): Kiemelkedően magas vitamintartalommal rendelkezik – C-, A-, és B-vitamin –, valamint gazdag kalciumban, káliumban, jódban és vasban. Fertőtleníti az emésztőrendszert, antioxidánsként csökkenti a rákos megbetegedések kialakulásának esélyét, lassítja az öregedést. Szabályozza a koleszterin- és a vércukorszintet.

Spenót por (Spinach): Magas a rost tartalma, vitaminokban – C-, A-, és K-vitamin – és ásványi anyagokban – vas, magnézium, kálium és kalcium – is bővelkedik. Magas folsavtartalma miatt állapotos nőknek kifejezetten ajánlott a fogyasztása.

Sárgarépa por (Carrot powder): Magas rosttartalma megakadályozza a salakanyagok lerakódását, tisztítja a beleket. A-vitamin tartalma hatékony a farkasvakság és más szembetegségek kialakulásának megelőzésében. Hatékony méregtelenítő, a májat a felgyülemlett nehézfémektől is megszabadítja, savtalanítja a vért. Erősíti az immunrendszert.

Csipkebogyó por (Rose Hips): Enyhén vizelethajtó hatású, segít megszabadulni a vesekőtől, illetve homoktól. Serkenti a mellékvese és a máj működését, tisztítja a vért. Erősíti az immunrendszert, óv a meghűléstől, csillapítja a köhögést. Javítja az emésztést, gyulladás gátló. Antioxidánsai lassítják a sejtek öregedését.

Zöldalma por (Apple powder): Erősíti az immunrendszert, csökkenti a magas vérnyomást és az LDL (rossz) koleszterin szintjét. Enyhíti az asztmatikus tüneteket, fertőtlenítő hatása révén csökkenti a szájban a kóros baktériumok számát, megelőzi a fogszuvasodást. Szabályozza a bélműködést.

TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT MEGRENDELÉSÉRT KATTINTS IDE!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket