Kulcs könyvek kéz a kézben

A Kulcs a testhez könyvünket a közönség igénye szülte. Szerettek volna ügyfeleink, az irántunk érdeklődők egy olyan könyvet, melyben érthetően, olvasmányosan és használhatóan írunk a Testről. Általában a testről, a működéséről, a benne zajló folyamatokról.

Igazán nagy siker lett, mára már 3.000 eladott példánynál tartunk úgy, hogy csak az interneten, saját terjesztésben lehet hozzá jutni.

A Kulcs a hormonokhoz könyv újabb igény alapján íródott. Rengeteg hormonális problémával küzdő emberrel találkozunk. Már az iskolában megjelent a cukorbetegség, egyre fiatalabbak körében terjed a pajzsmirigy probléma, egyre többen szenvednek meddőségtől és hosszan sorolhatnánk.

Ez egy hatalmas terület, több száz hormon vezérli a szervezetet és irányítja a szervek működését. Akár egyetlen rendellenesség teljesen felboríthatja a test egyensúlyát.

Sokat hallunk erről, sok cikk és tanulmány jelenik meg, ugyanakkor az átlagemberek ezek jó részét nem értik. Azt értik, hogy valami baj van, és ettől romlik az életminőségük, de hogy ez mitől van, hogyan lesz a probléma, mit tehetünk ellene, ez nem világos.

A két könyv testvérek! Egyik a másikból következik. A nagy egészből indultunk el és a Kulcs a hormonokhoz könyvben az egyik legfontosabb, az egyik legnagyobb részterületet dolgoztuk fel. Ha olvastad a Kulcs a testhez könyvünket, sejtheted, hogy a testvérében is igaz adatokat találsz, egy olyan területről, mely lehet, hogy most még nem probléma a számodra, de könnyen azzá válhat.

Nem engedheted meg, hogy a cukorbetegek, pajzsmirigy alul, vagy túlműködők táborát gyarapítsd. Nem lehetsz tájékozatlan ezen a területen sem és rendet kell teremteni ebben a tárgykörben.

A célunk az, hogy megértsd a tested! A célunk, hogy a tudás valódi adatokon nyugodjék! Hogy legyen esélyed arra, hogy a tested egyensúlyban működjön.

Ahhoz, hogy valamit rendeltetésszerűen tudjunk használni, tudással kell rendelkeznünk róla.

A Kulcs könyvek ezt a tudás adják!

ELEKTROMOS FORMÁBAN ITT ÉRHETŐK EL!

Hangoskönyvet is készíthetsz elektronikus könyveinkből.

Ha megvan a Kulcs a testhez, rendeld meg testvérét, a Kulcs a hormonokhoz könyvet.

Megrendelem most! 

Ha egyik sincs meg, akkor rendeld meg csomagban, kedvezményes áron a 2 könyvet!

Megrendelem a csomagot! 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket