Miért lehetetlen az életmódváltás? Hiába minden, úgysem fog sikerülni?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Tudod, hogy szükséged lenne életmód-váltásra. Tudod, hogy ez így nem mehet sokáig! Tudod, hogy sokkal jobban is érezhetnéd magad a bőrödben. Tudod, hogy az élet rövid és mi is alakítjuk, hogy meddig tart. Tudod, tudod, tudod…

És?

Most éppen nyár van. Nagy a hőség, nem szívesen bumlizol át a városon egy konzultáció miatt, majd akkor, ha kellemesebb lett az idő. Aztán meg elmész nyaralni, pihenni, mert ennek most van az ideje.

Aztán egy kicsit fáradt vagy, így nem indulsz el, hogy beszélgess valakivel, aki esetleg segíthetne elindulni a változás útján. Ja és pénteken már délben vége a hétnek, szóval majd a jövőhéten.

És hopp, már itt az iskolaszezon. Első a gyerek, először azon legyünk túl. És jön egy születésnp, egy névnap, egy esküvő, egy keresztelő, egy baráti összejövetel, egy osztálytalálkozó, egy csajos buli, egy férfi party, egy horgászat a haverokkal, egy céges rendezvény, egy fogadás, egy vállalati kirándulás, és hamar itt a karácsonyi szezon, családi ünnepléssel, aztán gyorsan jön a szilveszter, újévi fogadalom, évzáró és évindító buli a cégben, ahol dolgozol, egy kis betegség valamikor, téli fáradtság, év elejei
uborkaszezon, amikor napokig áll az élet, idegeskedés, hogy mi lesz az új évben, síelés, wellness, hogy kipihend az évet, újabb szülinapok, névnapok, esküvők a családban, gyermekszületés, legény és leánybúcsú és máris itt a nyár, nyaralás.

Egy ördögi körben szaladgálsz és soha nincs megfelelő alkalom arra, hogy nekiveselkedj az életed rendbe hozásának.

A kört kétféle módon lehet megszakítani. Eldöntöd és elkezded. Vagy jön a mentő, megrémülsz és míg tart a rémület, gyorsan belekezdesz valamibe, ami addig tart, míg jobban nem leszel.

Az ügyfeleinket az különbözteti meg a nem ügyfeleinktől, hogy ők komolyan akarnak változtatni.

Megragadnak egy pillanatot és elkezdik. Kitöltik a tesztet, eljönnek egy ingyenes konzultációra és így tovább!

És végül két Dr Bubó idézet, ami remekül foglalja össze a fentieket:

„Amíg valaki csak nyavalyog, és nem tesz semmit, addig nem fáj neki igazán!”

"Tartsd szem előtt: az erős szervezet még az egészséget is képes legyőzni!"

 

Semmi más teendőd nincs tehát, mint kitölteni az életminőség tesztet, és megtenni az első lépést!

ITT TUDOD KITÖLTENI A TESZTET!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket