7. TUDTAD-E? X. SOROZAT

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az életmód olyan magatartások, tevékenységek összessége, amelyeket az adott körülmények között viszonylag szabadon választhatunk meg. Bár az életmódunkat társadalmi és gazdasági tényezők is befolyásolják, mégis az egyéni szerepünk az életmódunk kialakításában döntő tényező. Nem foghatunk mindent a megszokásokra, a környezeti hatásokra!

Az egészségünk megőrzése és fejlesztése megkívánja a folyamatos nyitottságot az új ismeretek felé, illetve azt, hogy képesek legyünk mi magunk felvállalni az életmódunk következményeit, és így megtegyük azokat a szükséges lépéseket, amik fontosak az egészségfejlesztésünk érdekében.

A helyes életmód igazából egy egészség-magatartás, ami folyamatosan fenntartja a személyre szabott helyes táplálkozást, testmozgást és regenerációt.

Ahhoz, hogy ezeket személyre szabottan bárki elérhesse, szükség van egy olyan közösségre, ami ezeket a törekvéseket támogatja. Ezt a közösséget a Testszerviz konzultások elhivatott csapata és azok az egyre sokasodó ügyfeleink alkotják, akik már elvégezték a Testszerviz programot, és sikerrel alkalmazzák az azon elsajátított egészség-eszköztárat, és folyamatosan képzik magukat, hogy növeljék az egészség-kompetenciájukat.

Lépjen be Ön is ebbe a közösségbe azzal, hogy kitölti az életminőség tesztünket ITT!

Legyél felelős a saját testedért!

HASZNÁLD EZT A TUDÁST EGÉSZSÉGGEL!

ITT TUDHATSZ MEG TÖBBET A TESTSZERVIZ TUDÁSTÁRRÓL!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket