Tavaszi nagy Szerviz

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!   

  


Kinek ne jutna eszébe így tavaszhoz közeledve, hogy bizony lekerülnek a nagykabátok, eltűnnek a jótékony takarást biztosító ruhadarabok, egyre kevesebb és lengébb ruhák kerülnek elő a szekrényből.

Nincs mese, a melegedő idő előhozza a hurkákat, zsírpárnákat, lógó hasakat, és láthatóvá válik mindaz, amit legszívesebben elfelejtenénk.

Aztán mindez nem elég, megérkezik a nyár és még jobban láthatóbbá válik mindaz, amit inkább takargatnánk. A strand pedig az igazi vesszőfutás, ott nem lehet mindenféle „divatos” ruhákkal eltakarni a testi „adottságokat”.

Aki azt mondja, hogy nem számít hogy nézek ki, nem probléma az elhízás, nem zavar, hogy nem vagyok csinos, az mélyebben magába nézve azt látja, hogy ezek csak magyarázkodások, a rengeteg elszenvedett kudarc, sikertelen próbálkozás miatt.

Van egy remek hírem! Most itt az idő, hogy ezen a tavaszon, nyáron lehet ez másképp. Van remény arra, hogy elindulj az Ideális test felé vezető úton, és ha időben nekiállsz, még a nyár beállta előtt sokkal jobban fogsz kinézni. Rá fogsz jönni, hogy újra lehetsz elégedett a testeddel, hogy ez nem a koron, genetikán múlik, hanem első sorban rajtad és azon, hogy hogyan bánsz a testtel.

Az éveken, évtizedeken keresztül folytatott „nem rendeltetés szerű” használat nem okozott visszafordíthatatlan károkat. Rendbe lehet hozni és ezt követően meg lehet tartani a remek fizikai állapotot.

Csak rajtad múlik, hogy akarod-e, hogy elhiszed-e magadnak, hogy most végre sikerül, hogy eldöntöd, meg fogod csinálni.

A tapasztalat az, hogy egyedül nem megy. Segítséggel igen!

Hiába szajkózzák, hogy el kell magad olyannak fogadni, amilyen vagy, ha reggel a tükörbe belenézve nem azt látod, amit szívesen látnál. Tudnod kell azt is, hogy az elhízás nem az egészség tünete. És ezt akarják veled elfogadtatni? Hogy ezzel semmi baj nincs? Hát, az ilyen gondolatok nem segítenek neked!

Legyél csinos, fitt, energikus, nyerd vissza régi alakodat, légy büszke a testedre, alakítsd olyannak, amit szívesen nézel a tükörben. Ez a helyes megoldás! A többi csak blablabla…

Olvass pozitív példákat, beszélj olyanokkal, akiknek sikerült, akik megerősítenek abban, hogy ez lehetséges. És kezd el most, hogy a nyár kezdetére remek formában legyél!

Ha gondolod, szívesen segítünk, mint tettük már 3200 embernek az elmúlt 7 évben!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket