Végső megoldás a vírusok ellen!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Jó lenne, ha egy kicsit függetlenül a pánikhangulattól, néhány tényt megnéznénk és a jövőre vonatkozóan levonnánk következtetéseket.

1. A mostani vírusfertőzések nagy százalékban az idősekre és a nem megfelelő immunrendszerrel bírókra veszélyesek. A komoly betegek jelentős része még egy, vagy több valamilyen krónikus betegségben is szenved.

2. A legnagyobb pusztítást a nyugatias fejlett világban okozza – Európa és USA – meghaladva mindazt, ami Ázsiában történt.

3. Ezekben az országokban a legrosszabb az emberek fizikai állapota, rengeteg az elhízott, cukorbeteg, szív és érrendszeri problémákkal élő, vérnyomás és ízületi betegségekben szenvedő.

4. A helytelen táplálkozás mellett kiemelkedően magas a mindennapi stressz az életükben, jellemző az ülő foglalkozás a mozgásszegény életmód.

5. Semmi garancia nincs arra, hogy a jövőben (akár évente) nem jelennek meg újabb olyan vírusok, melyek a mostani helyzetet idézhetik elő. (Lásd az emberiség történetét – spanyolnátha, kolera, pestis, SARS, MERS, HIV stb.)

6. Minden hasonló helyzetben csak arra várni, hogy majd kifejlesztenek egy vakcinát egy védőoltást olyan, mintha egyik csapdából a másikba lépegetnénk. Majd mások megoldják a problémát helyettünk. Hajrá kutatók!

7. Az igazi megoldás, ha az emberek elkezdenek változtatni az életmódjukon, felismerik, hogy ez az egyetlen valós kezelése a problémáknak. Vesznek egy mély levegőt és elkezdik a sorsukat a saját kezükbe venni.

8. Rá kell jönnünk, hogy a testi állapotunkért mi magunk vagyunk a felelősek! Így van tennivalónk.

6 éve azt szajkózzuk, hogy állítsd vissza a tested dinamikus egyensúlyát, legyél jó formában, erős, egészséges és ütésálló.

Hány járvány kell még ahhoz, hogy ez átmenjen? Mennyi gyomrost kell még elszenvednünk ahhoz, hogy azt mondjuk: „Elég! Most én vágom szájba a vírust a betegségeket!”

Szerintem épp eleget kaptunk már. Mi azt mondjuk: Elég!

Változtass most! Nincs erre alkalmasabb idő és élethelyzet!

Jelentkezz itt!

 

Kép forrása: www.freepik.com

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket