Epres-zabpelyhes desszert

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Hozzávalók:

  • 20 dkg eper(fagyasztott)
  • 25 dkg gluténmentes zabpehely
  • 2 db tojás
  • 4 dl kókusztej
  • 1 db alma
  • édesítő
  • fahéj
  • menta

Elkészítés:

A kókusztejet megmelegítjük egy lábosban, és hozzádjuk az édesítőt, a fahéjat és a zabpelyhet.
Puhára főzzük, majd a megpucolt, kockára vágott almát is hozzákeverjük, és további pár percig főzzük együtt.
A tojásokat felverjük egy tálban, belekeverjük a zabpelyhes masszát, majd a hőálló tálakba helyezett felszeletelt eperkarikákra halmozzuk.
Előmelegített sütőben 185 fokon 15 percig sütjük.
Közben a maradék megmosott epret egy botmixerrel pépesítjük a mentalevelekkel együtt. Tálalás előtt a megsült zabpehelyre öntjük, és így kínáljuk.
Forrás:mindmegette.hu

Egészségetekre!

További ínycsiklandó desszertek ITT találhatók!

Epres-zabpelyhes desszert

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás