10 érv a letölthető könyvek mellett

 

Friss felmérésünk eredményeként arra a megállapításra jutottunk, hogy a könyvolvasók 70% ma is a fizikailag kézbe vehető könyvet keresi. Illata, megfoghatósága, belelapozhatósága, súlya, a papír minősége mind abba az irányba viszi őket, hogy legyen csak fizikai könyv.

Ezt teljesen megértem, én is nagyon szeretem a polcaimon a könyveket, esztétikusak, ehhez vagyok szokva, szóval szeretem. Van azonban számos érv amellett, hogy az elektronikus formát is kipróbáljuk. Ehhez adok most 10 tippet:

1. Ezek a könyvek rendszerint lényegesen olcsóbbak, mint papír társaik. Így kímélik a pénztárcát, vagy ugyanazért a pénzért többet vehetünk.

2. Nem foglalnak semennyi helyet a lakásban, egy számítógépen, tableten, telefonon egész könyvtárakat tárolni tudunk.

3. Számos könyv van, ami csak elektronikus formában jelent meg, így ha hozzá akarunk jutni, bizony ez a lehetőség van.

4. Egy egyszerű és ingyenes program segítségével hangoskönyvet tudunk csinálni ezekből, és felolvassa nekünk a teljes könyvtárat.

5. A hangoskönyvet hallgathatjuk kocsiban, főzés közben, futás, vagy egyéb sport közben, ezzel jelentős időt takaríthatunk meg.

6. Ezeket a könyveket bárhova magunkkal vihetjük laptopon, telefonon, tableten, és korlátlan mennyiségben megtehetjük. Vagy bárhol is vagyunk, internet segítségével elérhető, ha nem akarjuk letölteni.

7. A jövő egyébként az elektronikus tartalmaké, így egyáltalán nem baj, ha elkezdjük ezeket is használni, rutint szerezni benne. Hamarosan ezek az elektronikus könyvek váltják a papír alapút. És nem azért, mert a másik elavult, hanem azért, mert ez sokkal gazdaságosabb.

8. Ha elektronikus könyvet veszel, könyvenként legalább 1 fa életét megkímélted, így ez egy környezet tudatos választás is.

9. A megvásárlás után pár perccel már olvashatod is, nem kell érte elmenni sehova, nem kell a rendelésre várni, azonnal a „kezedben” van és belevetheted magad.

10. És végül, ezek a könyvek a minőségüket korlátlan ideig megőrzik. Nem kávézod le, nem szakad el a lapja, nem fordul ki és esik szét a gerince, nem porosodik, nem sárgul meg. Mindig ugyanazt a minőséget adják.

Ha bármelyik a 10 pontból megfogott, akkor rögtön ajánlunk neked pár letölthető könyvet. Kipróbálni érdemes! Aztán meglátod…

Nézd meg az online "Kulcs" sorozatot!

 

Kép forrása: www.freepik.com

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket