Mi az az Online Tudástár?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A ma embere számára egyre természetesebb, hogy élete egy jelentős részét az online térben tölti, éli. Rendel az internetről, telefonon beszél meg dolgokat, információt a weboldalakról szerez, home office-ban otthonról dolgozik, a vizsgák egy része online módon zajlik, így bankol, videókat néz, applikációkat használ és egyre inkább így is olvas.

A Testszerviz tudástár a Kulcs könyveink gyűjteménye. Olyan rendezett adathalmaz, melyből igazi megértést kapunk a test működéséről, hormonokról, tápanyagokról, táplálkozásról, immunrendszerről, a helyes életmód kialakításról szóló eszközökről, és egyéb fontos és megértést igénylő területekről.

Ez a tudáshalmaz most már letölthető formában is elérhető. Miért? Mert sokaknak ez a természetes, sokaknak egyszerűbb, nincsenek területi korlátok, a világ bármely részén elérhető, magaddal tudod vinni, bármilyen eszközön ott van és azonnal elő tudod venni.

A népszerű Kulcs könyvek most bárki számára elérhetők. Azoknak, akik nem akarnak a tengersok életmóddal kapcsolatos adatok között eltévedni, azoknak, akiknek fontos, hogy ellenőrzött és hiteles forrásból tájékozódjanak, akik nem akarnak azzal bíbelődni, hogy kiválogassák a valós adatokat a szemét közül, akiknek fontos, hogy egyszerű és érthető módon legyen megfogalmazva az alkalmazható tudás.

Az 5 Kulcs könyv és egy kisfüzet (10+1 tipp az életmódváltáshoz) most egy 2 személyes közepes vacsora áráért elérhető.

Vigyázz, ha megszerzed és elkezded használni, az életed örökre meg fog változni! Szóval csak óvatosan!

www.testszerviztudastar.hu/online

Hangoskönyvet is készíthetsz elektronikus könyveinkből.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket