Online Testszerviz - A Testszerviz az Online térbe költözik!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Március óta új jelmondatunk szerint él a Testszerviz! „A Testszerviz az online térbe költözik!”

De mit is jelent ez konkrétan? A világ elképesztő gyorsan változik és halad a digitális, online tér felé. Okostelefonjaink, számítógépeink az internet segítségével lehetővé tették, hogy egyre több mindent elérjünk anélkül, hogy fizikailag ott kellene lennünk.

Munkahelyi megbeszélések, megrendelések webáruházakból, fizetés kártyával és egyéb eszközökkel, információk, hírek, tudás egy képernyőn, beszélgetés a családtagokkal skype-on, messengeren, tanulás anélkül, hogy be kellene mennünk egy iskolába, közös munka olyanokkal, akikkel soha életünkben nem találkoztunk személyesen, ismerkedés és barátságok pusztán képernyőkön keresztül és hosszasan sorolhatnánk.

Hogy ez jó-e, vagy sem, arról megoszlanak a vélemények. Az hogy kényelmessé teszi a mindennapjainkat, nem kérdéses.

Ennek a gyorsuló és változó világnak egyik eleme a Testszerviz. Haladnunk kell, és alkalmazkodni a megváltozott szokásokhoz.

Ezért egyre több szolgáltatásunkat, tudásanyagunkat, „termékeinket” tesszük elérhetővé az online térben. Nem kell elmenni sehova, otthonról, a munkahelyről elérhetőek vagyunk. És minden elérhető, amit kínálunk.

Konzultánsaink az utóbbi időben egyre több olyan ügyfélnek szolgáltatják a 3 hónapos Prémium programot, akikkel számítógépen, okostelefonon keresztül tartják a kapcsolatot.

Minden könyvünk, így a legújabb „Kulcs a stresszoldáshoz” is megjelent letölthető digitális formában.

Webáruházunkban a rendelést követően kártyával is lehet fizetni, futár viszi házhoz a megrendelt csomagokat.

És elindult legújabb online végezhető tanfolyamunk az „Őrizd meg a fogaidat!”, melyben 27 videón keresztül tanulhatjuk meg a fog és szájápolás trükkjeit azért, hogy egész életen át egészséges saját fogaink legyenek.

Ez az irány a jövőben egyre erősödik. Újabb könyvek, tanfolyamok, szolgáltatások, melyek mind elérhetőek lesznek online módon is.

Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyunk többé fizikailag elérhetők. Könyveink nyomdában is készültek, konzultánsaink személyesen is fogadják az ügyfeleket, webáruházas termékeinkért be lehet jönni a Testszerviz központba, szóval vagyunk a fizikai és az online térben egyaránt. Mindenki ízlése alapján eldöntheti, hogy melyik áll hozzá közelebb.

Ugyanakkor a világ változás megkövetelte, hogy mind a két térben jelen legyünk.

Jelen is vagyunk! Válassz! Örömmel látunk!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket