A Testszerviz következő 5 éve

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A legutóbbi blog cikkben, már részletesen megírtam, hogy honnan indultunk és hol tartunk most. Itt az ideje, hogy vázoljam azt a jövőt, amit egyre tisztábban és világosabban látok magunk előtt.

Mit is hoz a következő 5 év, milyen jövőképünk van erről?

Az eddigi fejlődést és növekedést látva egyre bátrabban merem kijelenteni, hogy a Testszerviz, mint életmódváltó technológia tényleg emberek sokaságához jut el.

Az elkövetkező 5 évben célunk, hogy 100.000 embernek segítsünk egy helyesebb életmód irányába elindulni. Ebben kulcsszerepe van és lesz konzultánsainknak, azoknak, akik már most ezen dolgoznak és annak az 50 új aktív konzultánsnak, akik most még nem is sejtik, hogy Testszerviz konzultánsok lesznek a jövőben.

Az, hogy román nyelven is szolgáltatjuk a Testszerviz programot, nem vágyálom, hanem itt van az ajtóban. Romániában legalább 30-40 román nyelvű konzultánssal érjük el, hogy ők is jobb állapotba kerüljenek.

A Testszerviz következő 5 éve

Ahhoz, hogy tényleg sok embernek segítsünk, a Wellbeing (munkahelyi jólét) programunkat évente cégek tucatjaihoz fogjuk eljuttatni. Hatékonyabb, jó formában lévő munkavállalókat szeretnénk, akik helyes életmód felé haladnak. És nem csak, mint munkavállalókra tekintünk, hanem anyukákra, apukákra, feleségekre, férjekre, akik otthon is több energiával, jobb kedvvel élik mindennapjaikat.

Legalább 5-6 új könyvet jelentetünk meg, melyek remek tagjai lesznek a Kulcs könyvsorozatunknak. Stresszoldás, immunrendszer, mozgás és egyéb témák, melyek segítenek a tisztánlátásban és valódi változás elindításában.

Reményeink szerint hamarosan kinőjük a jelenlegi Testszerviz Központot és jóval nagyobb helyre költözünk, ahol a webáruház minden termékét be tudjuk mutatni, 3-4 konzultáns egyszerre szolgáltatja a programot, ahol kis könyvesboltunkban számos kiadványunkat elérhetik a személyes érdeklődők.

Szeretnénk elérni, hogy a helyes táplálkozásról, életmódról iskolai szinten kapjanak tudást gyermekeink, hogy rögtön jó irányba induljanak, már az életút legelején legyenek helyes adataik, nézőpontjaik, ne adj isten helyesebb életmódjuk!

És nem utolsó sorban az egyik célunk, hogy százezrek fejében legyen bent az a gondolat, hogy az autónkat autószervízbe, a testünket testszervizbe visszük, hogy kiválóan és hosszan működjön.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket