Egy sokkal nagyobb járvány, amiről senki nem beszél…

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

A jelenlegi koronavírus járvány rettegést, aggodalmat, gazdasági problémákat, megváltozott élethelyzetet hozott. Szokatlan, nem ismert, nem a mindennapok általános része, egy új helyzet. És mint ilyen nehézséget okoz életünkben.

Vannak járványok, melyek sokkal súlyosabb károkat okoznak, sokkal több embert érintenek és sokkal több embert veszítünk el általuk.

Az elhízás extrém járványszerűen terjed. A mozgásszegény életmód emberek milliárdjait sújtja. A stressz szintén emberek tömegeit teszi tönkre. A nem megfelelő táplálkozás a test egyensúlyának felborulásához vezet. Alapbetegségnek tekintjük ma már a cukorbetegséget, a szív és érrendszeri betegségeket, az ízületi gyulladásokat, a vérnyomás problémákat. ALAPBETEGSÉG! Hát hogy lehet egy betegség alap? Hogy fogadhatjuk ezt el?

Járványszerűen terjed a cukorfogyasztás, az alkoholfogyasztás, a mesterséges anyagok élelmiszerekhez adagolása, a műanyag és életeket tönkretevő élelmiszeripari összetevők használata. Lassan pusztítják el az embert ezek, de elpusztítják, megkeserítik az életüket.

A fenti járványokat megszoktuk, itt vannak velünk, nem gyors lefolyásúak, nem okoznak 2 héten belül krízist a testben, gyógyszerekkel elfedjük őket (kordában tartjuk), úgy tekintünk rá, mint valami velejárója az életnek. Pedig dehogy is azok!

Csak nem szól róluk minden nap a média, nem harsogják a rádiók, nem ontják ránk ezeket a riasztó híreket. Ezek felszámolására nem költünk euró és dollármilliókat! Miért is nem?

Most rá kell ébrednünk, hogy az egészségi állapot lerombolás járvány sokkal súlyosabb és sokkal több kárt okoz.

Itt van az idő, hogy változtassunk ezen. És nem központilag, hanem mindenki egyesével saját maga.

Magadat kell rendbe hozni, magadat kell kihúzni ebből a gödörből! Más nem teszi meg helyetted.

Nem tudok helyetted megfelelően táplálkozni, nem tudok helyetted mozogni és regenerálódni. Mi abban tudunk segíteni, hogy elindulj egy az élet felé vezető úton.

„Úgy egyél, mintha az életed múlna rajtad, mert a helyzet pontosan ez. Az életed múlik rajta!”

Jelentkezz és segítünk végig menni a helyes úton!

 

Kép forrása: www.freepik.com

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket