Menekülés előre!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Beleülnél egy autóba úgy, hogy még sohasem vezettél? Kezelnél egy darut úgy, hogy soha senki nem tanított meg rá? Bele kezdenél egy vállalkozásba úgy, hogy azt sem tudod mi az az adózás, ÁFA, hogyan kell egy terméket összerakni, hogyan kell értékesíteni?

Mind a három fenti dolog lehetséges, ugyanakkor nem járna valami nagy sikerrel, lehet, hogy több kárt okoznál, mint hasznot. Ugyanakkor, ha megtanulod ezeket, akkor biztos, hogy nem lesz rád és a környezetedre káros hatással, a sikernek jó esélye lenne.

Az emberek ma úgy kezelgetik a testüket, hogy alig tudnak róla valami használhatót. Vagy úgy, hogy saját magukon kísérletezgetnek, hogy valahogy működtessék azt.

Azt látjuk, hogy sokan nem járnak sikerrel, sokan hiába próbálkoznak, nem jön össze. Mivel ez az egy testünk van, így a kísérletezgetés nem megoldás, a „vagy sikerül, vagy nem” komoly életminőség és élethossz csökkenéshez vezethet.

Tehát meg kell értenünk, hogyan működik a test. Ha ezen túl vagyunk, akkor lehet kezdeni a rendbehozatalát.

A táplálkozást helyesen kialakítani, ami hozza a hormonális és immunrendszeri javulást, megérteni az eszközöket, amiket használhatunk. Jöhet a több energia, a mozgás, az aktívabb és egészségesebb élet, a megfelelő regenerálódás, szóval minden, amire a testnek szüksége van.

A tudás alapvetően meghatározza, hogy mit és hogyan vagyunk képesek megtenni.

Bele lehet nyúlni a konnektorba anélkül, hogy tudnánk bármit is az elektromosságról. Bele lehet ülni az autóba úgy, hogy nem sokat tudunk a vezetésről. És bele lehet „ülni” a testünkbe is anélkül, hogy tudnánk róla eleget és nem csak úgy felszínesen.

Aki tud, az nyer. Aki nem, az szerencsejátékot játszik.

Biztos, hogy érdemes a testedet feltenni a rulettasztalon a pirosra? És ha fekete jön ki? Akkor bizony elszúrtad. És nincs újabb pörgetés!

Tudj, hogy túlélj! Tudj, hogy hosszan élj túl! Tudj, hogy hosszan és jó minőségben élj túl!

Ez a Kulcs az élethez!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket