Kinek szól a Kulcs az immunrendszerhez?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Kinek szól ez a könyv?

Ez a könyvünk ismét egy válasz arra a temérdek kérdésre, amit a Testszerviz 5 éves fennállása óta kaptunk ügyfeleinktől, követőinktől, a helyes életmód iránt érdeklődőktől. A téma számos oldalról lett már megközelítve, azonban még mindig az látszik, hogy túl sok, rendszerezetlen információból próbálják meg kiválasztani az emberek a helyes és működő adatokat.Kulcs az immunrendszerhez

Napjaink egyik legfontosabb kutatási területe az immunológia. Mik a test védekező mechanizmusai, hogyan védekezik a „betolakodók” ellen, mely szervek, szerv csoportok vesznek részt ebben a munkában és hogyan?

Az immunrendszer kulcs az egészséghez, karbantartása, megóvása, magas működési szinten tartása alapvető az egészséges élethez.

A Kulcs az immunrendszerhez azoknak szól, akik az életben legalább egyszer érezték, hogy milyen az, ha a szervezet ellenállóképessége nem tökéletes. Akár egy megfázás, egy influenza.

Azoknak, aki tudni akarják, hogy hogyan működik a szervezet védekező mechanizmusa, és mit kell tenni azért, hogy erősebb legyen.

Azoknak, akik tudják, hogy a helyes életmód része az immunrendszer megerősítése, és ezért természetes módszerekkel akarnak tenni.

Azoknak, akik egészségesek és szeretnének azok is maradni.

Azoknak, akik tudatosak a testükkel kapcsolatosan és hiszik, hogy mindig lehet valamit jobbá tenni, szeretnének a témában jobban elmélyülni.

Azoknak, akik már a Testszerviz életmódot követik és a program alatt elsajátított ismereteket a könyvespolcukra is szívesen feltennék, hogy bármikor hozzáférjenek.

Természetesen azoknak, akik a Testszerviz tudástár előző könyveivel már rendelkeznek és a sorozat újabb darabját is segítségnek tartják életük megváltoztatásához.

És tulajdonképpen mindenkinek, aki szeretné, hogy jó állapotban legyen, erős, egészséges, védekezésre képes testet szeretne.

Egy szóval mindenkinek!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS MEGRENDELÉS ITT!

ELEKTRONIKUS FORMÁBAN ITT ÉRHETŐ EL!

Vedd meg e-könyv formátumban kedvezményes áron CSAK 2.990 Ft-ért

Hangoskönyvet is készíthetsz elektronikus könyveinkből.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket