KULCS A TESTHEZ

"Ez a könyv abban segít, hogy alapvető adatokat érts meg a testről, gondolatokat ébresszen és cselekvésre ösztönözzön"

A Kulcs a testhez könyv Kulcs az egészséges életmódhoz.

A könyv olvasója megismeri a test alapvető működését. Képes megérteni és megfigyelni, hogy az ő esetében a test milyen reakciókat mutat, mik ezek okai és hogyan tudja ezeket kezelni. Képessé válik arra, hogy jelentősen javítson saját fizikai állapotán, a könyvből tanultakat alkalmazva megtalálja a helyes életmódhoz vezető utat.

A Test tudja, hogyan működik a Test! Ahhoz, hogy elérje az Ideális állapotot, Önnek is tudnia kell! Ezt adja Önnek ez a könyv!

Kulcs a Testhez - Testszerviz könyv

 

TOVÁBBI ADATOK A KÖNYVRŐL:

Hat év és 3000 sikeres ügyféllel végzett konzultáció, - 12000 kg ledolgozása során szerezett tapasztalataink alapján számos megfigyelést tettünk,

megértést szereztünk a test gyakorlati működéséről.

Módszerünk nem az volt, hogy a fellelhető információkat igyekeztünk elméleti síkon értékelni, hanem megfigyeltük a testünk működését, és ezek alapján válogattuk szét azt, ami igaznak bizonyult attól, ami elméletben jól hangzott, de nem hozott tartós eredményeket.

Úgy tapasztaltuk, hogy az embereknek az élet ezen területén is szükségük van stabil, megbízható adatokra. Nem az „azt hallottam”, „azt írta az újság, internet”, „azt mondja mindenki”, „a reklámban láttam” típusú ismeretekre kell építeni testünk megfelelő formába hozását, hanem ténylegesen kipróbált, működőképes dolgokra.

A Kulcs a testhez könyvünk az elmúlt sikeres évek alatt összegyűjtött, kipróbált és igaznak bizonyuló adatok és eszközök tárháza. Olyan egyszerűen megérthető és alkalmazható adatok gyűjteménye, melyek lényegesek ahhoz, hogy testünket rendeltetés szerűen tudjuk használni, karban tartani és megfelelően bánni vele.

Ahhoz, hogy valamit jól tudjunk kezelni, alapvetően fontos, hogy rendelkezzünk róla némi tudással, megértéssel. Ezek nélkül vakon tapogatózunk, próbálkozunk, és vagy sikerül, vagy nem. Az test nem lehet kísérleti terep, az élet rövidebb attól, hogy évtizedekig próbálkozzunk, majd rájöjjünk, hogy nem sikerült. Ilyenkor rendszerint késő, vagy az utolsó pillanatokban kapcsolunk.

Ez a könyv abban segít, hogy alapvető adatokat érts meg a testről, gondolatokat ébresszen és cselekvésre ösztönözzön.

Rá fogsz jönni, hogy lehet és kell a testi állapoton dolgozni, javítani és mindenki megérdemli, hogy remek formában legyen.

Kiknek is szól ez a könyv?

Azoknak, akik érzik, hogy valamit kellene változtatni az élezvitelükön, ugyanakkor nem tudják, merre is induljanak. Számukra egy utat mutatunk, amin már 2000-an jártak sikerrel.

Azoknak, akik eleve jó formában vannak, ugyanakkor fontos nekik, hogy ezt meg is őrizzék.

Nekik stabilitást, magabiztosságot, megértést ad a könyv, aminek használatával még jobb állapotba kerülhetnek.

És azoknak is, akik pusztán érdeklődnek a test működése iránt, mert látják és érzik, hogy a nap 24 órájában velünk van, ez az egy van belőle és szeretnék megérteni, hogyan is működik.

Azoknak, akik eltévedtek a testtel, életmód-rendszerekkel kapcsolatos tengersok adat halmazában, és szeretnének rendezett, működő és használható ismereteket szerezni.

Szóval mindenkinek, aki valaha gondolt az egészséges életmódra, a helyes táplálkozásra, arra, hogy jó lenne hosszan és jól élni.

És azoknak, akik a tapasztalatokban hisznek!

Továbbá azoknak, akik nyomon követik munkánkat, és gondolkodnak azon, hogy elkezdik a személyre - szabott Testszerviz életmód váltó programot. Számukra megerősítés lesz, hogy lehet a testtel mit kezdeni, érdemes vele foglalkozni és a törődés eredményeket fog hozni.

És végül, de nem utolsó sorban azoknak, akik elvégezték a Testszerviz programot. Ők a programon tanultakat tehetik a polcukra és vehetik elő bármikor, amikor szükségét érzik a tudás felfrissítésének.

MEGRENDELNI ITT TUDOD! Utánvéttel is!

ELEKTRONIKUS FORMÁBAN ITT ÉRHETŐ EL!

Vedd meg e-könyv formátumban kedvezményes áron CSAK 2.990 Ft-ért

Hangoskönyvet is készíthetsz elektronikus könyveinkből.

Kulcs a Testhez - Testszerviz könyv

Ők már megszerezték és elolvasták:

„Több év élettani előtanulmány után és gyakorló gyógyszerészként olvasva a Kulcs a testhez című könyvet egy rendkívül olvasmányos, és hasznos ismereteket jól összefoglaló, rendezett művet kaptam. Ez végre egy olyan forrás, ahonnan a legalapvetőbb ismereteket át lehet tekinteni. Nagyon hasznos olvasmány.”

„Nagyon örülök a döntésemnek, hogy megvettem a könyvet! Nagy segítségemre volt abban, hogy rendet teremtsen az információdömpingben, és helyére tegyen fontos összefüggéseket.”

„A Kulcs a testhez című könyv összességében nagyon tetszett. Egy kerek egészet alkot. Nem kellett kis biológusnak lennem, hogy megértsem, de aztán a gyakorlatias részekkel, levezetésekkel teljesen érthető lett.”

„Mivel én még a három hónapos Testszerviz programon még nem vettem részt, ez a könyv csak tovább fokozta a kíváncsiságomat iránta.”

„A kulcs a testhez című könyv nagyon sok információt adott számomra. Úgy gondolom, hogy ez olyan könyv, amit nem elég egyszer elolvasni és visszatenni a könyvespolcra. Fontos, hogy állandóan kéznél legyen, mert naponta beleolvasok egy-egy részbe. Minden ilyen alkalommal felelevenítek bizonyos részeket, amelyek éppen akkor foglalkoztatnak. Számomra nagyon jó, hogy a felmerült kérdéseimre mindig megkapom a választ ebben a könyvben.”

„A Kulcs a testhez című könyv megvásárlása számomra bizonyítékként szolgál arra, hogy a vonzás törvénye igenis működik. Ugyanis éppen azokkal a gondolatokkal, témákkal és végre válaszokkal találkoztam a könyvben, amelyekre oly régóta kerestem magam is a választ, annyira jó lett volna megérteni ezeket a háttér-folyamatokat, jobban érteni és tudni, hogy mi miért történik a szervezetünkben. Sok évi szenvedést, több visszahízást és néhány évtized jojó effektust meg tudtam volna spórolni a könyvben olvasott információ használatával. De most végre itt van, és elérhető az információ, amire annyira vágytam.”

„Ezt a könyvet ajánlani fogom sok ismerősömnek, akik a vitaminok és más étrend-kiegészítők útvesztőjében ugyanúgy keresik a megoldásokat, válaszokat a kérdéseikre, mint én. A könyv egyszerű, világos magyarázatokkal, jól illusztráltan, közérthetően helyre tesz dolgokat, és segíti a sokszor sajnos tévesnek bizonyult adatokat is helyre tenni, a különböző összefüggéseket helyesen értelmezni és új reményt felcsillantani. Nagyon szépen köszönöm!”

„A Kulcs a testhez című könyv zseniális!
Valóban kulcsot ad az olvasó kezébe, érthetően írja le a testünkben zajló folyamatokat. Úgy gondolom, erre az ismeretanyagra mindenkinek szüksége lenne!
Nem csak tényeket állít, hanem megadja a mögöttes okokat, mégpedig egyszerűen, bárki számára érthetően.
Meglepő, milyen kis dolgokon múlik, hogy az ember ne ártson magának, de az is igaz, hogy a könyvben ajánlott szabályokkal a megfelelő táplálkozással megállítható és visszafordíthatók azok a káros folyamatok, amelyek alááshatják a jó közérzetet.
Gratulálok!”

MEGRENDELNI ITT TUDOD! Utánvéttel is!

ELEKTRONIKUS FORMÁBAN ITT ÉRHETŐ EL!

Vedd meg e-könyv formátumban CSAK 2.990 Ft-ért

Hangoskönyvet is készíthetsz elektronikus könyveinkből.

Kedves Érdeklődő!

A nyomtatott könyv ára: 5250 Ft.-

BOLTOK LISTÁJA, AHOL SZEMÉLYESEN IS MEGVEHETI!

A Kulcs a testhez és a Kulcs a hormonokhoz könyvek most csomagban is!

Két könyv együttes vásárlása esetén a kedvezmény 20%!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket